Wednesday, September 30, 2015

Segmen : Bloglist Oktober 2015 by Nysa


*STICKY POST*

Assalamualaikum


Hai semua ! 
selalu Nysa yang sibuk sibuk join segmen orang lain , kalini meh Nysa pulak yang buat segmen 
Memandangkan sekarang ni dah pun berada di pertengahan bulan september , tinggal berapa hari ja lagi nak masuk bulan oktober kan so Nysa nak buat satu segmen ni lah . segmen biasa biasa ja nii 
"SEGMEN : BLOGLIST OKTOBER 2015"

Nysa nak penuhkan bloglist Nysa so senang lah nanti nak stalk blog korang kan hihi 
harapnya kakak kakak , adik adik , abang abang , kawan kawan semua sudi join segmen yang tak seberapa ini
segmen ni akan berakhir pada 30 september 2015


syaratnya sangatlah mudah 
first , just follow blog Nysa pemilikcintahati.blogspot.my
*nanti nysa follow balik . and yang dah follow , thankyou so much !*
then jangan lupa untuk tinggalkan link blog korang dekat bahagian comment bawah ni okay
takpayah buat entry just tinggalkan link ja :)
*but if nak buat entry pun boleh*



senang kan ?
so apa lagi . jom join jom ! :)


**sesiapa yang nak exchange link dengan nysa boleh lah tinggalkan link anda kat blog nysa . klik pic PANDA atas tu okay**


Thankyou for support !


69 comments:

  1. akk join

    http://theyanaonly.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  2. takyah buat entri kan? hehe

    www.sayidahnapisah.com

    ReplyDelete
  3. Kak PC join ye..alhamdulillah dah lama follow blog ni,,
    Sakam ukhuwah.

    http://perducinta.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  4. senangnye xyah wt entri, hehe
    http://www.syahidahfadilah.com/

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum :)

    inijaribertinta.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. http://www.masturadin.com/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa_17.html

    ReplyDelete
  7. fizah join..
    http://fififizahresepi.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  8. saya join..

    http://housewifearts.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  9. Jalan sini,

    http://ekjozbuluh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. WAWA join jugak.. follow sekali..hehe

    http://vitaminwawa.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  11. dah follow..
    jemput singgah and follow blog kte ye..

    http://leylanurjati.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. join..:)

    http://cahayakukasih.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  13. http://darihatimissmulan.blogspot.my/

    ReplyDelete
  14. Kite join yer kak nysa 😉

    http://nursyazwinas.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html?m=1

    ReplyDelete
  15. waaa...ramai...join skali...

    http://lurvenerd.blogspot.my/

    ReplyDelete
  16. Nad join ! :)

    http://cerita-sigadiskecil.blogspot.com/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-cik-nysa.html

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum,,

    dah follow n join skali. hehe

    http://shuraiyad.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  18. dah join. :)

    http://shuraiyad.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  19. done follow #722

    http://www.ajuyarashid.com/

    ReplyDelete
  20. Eira join..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  21. seronok menjoinkan diri hehe

    http://doublehealhltyeshoppe.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  22. YB join juga nie...

    http://yangbaik.blogspot.com (sekarang nie dah tukar kepada dotmy, but still boleh guna juga dotcom tu... hehehe)

    ReplyDelete
  23. sy join jgk la... tkyh buat entri kn just follow je... :)

    http://zombie404.blogspot.com

    ReplyDelete
  24. jom meriahkan segmen ni..

    http://qaseh-delima.blogspot.com

    ReplyDelete
  25. http://ucingkadayan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  26. xtau dah komen kt sini belum...

    komen lagi la...nanti kalau double delete la yerk hehe..lupa...soryy

    http://doublehealhltyeshoppe.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  27. assalammualaikum :)

    http://ombakbergigis.blogspot.com

    ReplyDelete
  28. salam singgah.. thanks dik sudi follow kat blog..masuk blog rasa tenang je dgr muzik ni ..

    x pelah akak join la jugak.. hii


    http://galeriduniaku.blogspot.my/

    ReplyDelete
  29. tumpang join sekaki

    http://liezamustafa.blogspot.my

    ReplyDelete
  30. Jemput singgah

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my

    ReplyDelete
  31. Saya join!
    Terima kasih singgah blog saya.

    http://letaknamaterlalumainstream.blogspot.my

    ReplyDelete

  32. sambil itu boleh join sekali
    Jom singgah blog : Nurfuzie.com

    ReplyDelete
  33. Hai ! Jemput join
    birthday giveaway mimin ni tau ^.^ ada hadiah menarik untuk anda

    ReplyDelete
  34. Join segmen..

    http://huhahuhajerr.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  35. leya nak join.


    https://leyastorymory.blogspot.com/

    ReplyDelete
  36. join :)



    http://akutechikmolek.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  37. hani join

    http://cikhanicruzier.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  38. BW sambil follow blog, google plus...segmen pun dah join
    http://kenny977.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  39. http://tolakbatukayu.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    kita dah lama follow awok kui3...

    ReplyDelete
  40. Dah lama follow blog awak. Join - http://akuyangpostkauyangpanas.blogspot.my/

    ReplyDelete
  41. join :)
    best lah ost kiss the rain nih!
    http://sujuelfarahin.blogspot.my/

    ReplyDelete
  42. Join jugak..
    http://mimirheem.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  43. join..

    https://www.blogahbar.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  44. datang singgah sini..dah follow.jon singgah blog IbuNoey.

    http://ibunoey.blogspot.com

    ReplyDelete
  45. singgah sini dan join.

    http://ibunoey.blogspot.com

    ReplyDelete
  46. hai nysa....done follow blog awak..

    jemput datang blog kita

    ReplyDelete
  47. Eh, lupa nak bagi link blog

    http://www.shilazizi.blogspot.my/

    ReplyDelete
  48. i'm in!
    http://anakdenesor.blogspot.com

    ReplyDelete
  49. Salam singgah sini dik... akak join...

    http://mardiahdiana.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  50. nak join jugak Sis...
    http://indahnyacahaya.blogspot.my/
    TQ ;)

    ReplyDelete
  51. Salam kenal dear.. hari tue awak jadi adalah follower yang ke-1000 blog Mrs.Secretary ..so ada small gift nak bagi u..please pm me dekat fb page yer..thanks.. =D

    ReplyDelete
  52. Done follow

    siggah ye

    http://marsha-marshashahirnnia.blogspot.my/

    ReplyDelete
  53. http://cikcoklat1235.blogspot.my/2015/09/egmen-bloglist-oktober-2015-by-nysa.html

    ReplyDelete
  54. Zara join... シ

    http://zarachingu.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html?m=0

    ReplyDelete
  55. Join ...

    http://jombercontest.blogspot.my/2015/09/segmen-bloglist-oktober-2015.html

    ReplyDelete
  56. Salam kenal, please follow me back :)

    ReplyDelete
  57. http://impianacikyaanie.blogspot.my/ kita nak jugakkk hehe

    ReplyDelete
  58. Adminblog mintak tolong tukarkan website lame saye yang nursyazwinas.blogspot.my tuh dah tak pakai...saye pakai nie

    awintaylor.blogspot.my (maaf susahkan adminblog ye :(

    & mintak tolong lagi please viralkan website baru i nanti i akan bagi ganjaran sape paling rajin viralkan blog i nie :)

    tq ;)

    ReplyDelete