Friday, October 2, 2015

Product Review : BB Cream Nurrull's Beauty


Assalamualaikum




Hai semua
Ya Allah busynya nysa . lab bertimbun . sorry baru berpeluang update and review this product hihi
Harini nysa nak review sikit hadiah giveaway from RIANA LITTLE CUTIES
which is BB Cream ( Nurrull's Beauty )


before ni nysa ada post satu entry yang nysa adalah salah satu pemenang Giveaway BB Cream (Nurrul's Beauty) by RianaLittleCuties
haaa ni lah dia BB Cream tuu . comel kan . hihi
by the way , thankyou so much for that gift , Kak Fiza :)


nysa dah pernah try banyak bb cream but mostly tak sesuai dengan nysa
ada yang oily which is sangat tak sesuai dengan muka yang jenis berminyak
then ada yang macam tebal sangat so if pakai rasa tak best sebab rasa macam pakai banyak sangat bb cream padahal calit sikit jaa
nysa jenis tak bersolek tebal tebal ni . just put small amount of bb cream bedak sikit then lipstick / lipgloss
so if nysa pakai bb cream yang heavy rasa macam muka nysa pelik sangat haha


and now , nysa dah jumpa satu bb cream yang sangat best !
that bb cream sangat lah best ! serious talk memang best sangat
BB Cream Nurrull's Beauty
you all must try !


first , struktur dia sangatlah ringan so if pakai taklah korang rasa macam pakai 1 kilo bb cream haha
pakai sikit je pun dah okay . tak payah tebal tebal . so teramatlah jimat
kan ada bb cream yang oily kan but this bb cream tak oily pun so if muka korang jenis berminyak (macam nysa . haha ) and pakai bb cream ni , takde lah bertambah minyak kan
memang tak berminyak pun !


bb cream ni bila pakai soft je kat muka . ploles je bila tengok muka sendiri *kehkeh*
but serius , lembut sangat kat muka
lagi satu , bb cream ni tahan lama . nysa pakai pagi before pergi kelas pukul 8 , boleh tahan sampai petang :)
and selain itu , bb cream ni kecik ja so senang nak bawak pergi memana




korang taknak try ke ? try laa ! hihi


so if korang nak try , boleh lah terus contact Kak Fiza kat whatsapp
or boleh ke blog RIANA LITTLE CUTIES for more information about that BB Cream :)




Have a nice day , earthlings !


4 comments:

Riana LittleCuties said...

alolololo comeii sgt awk pakai....best kan bb cream tu....hihi tq dear...

Raihanah Ahmad said...

thanks for the information

Obat Herbal said...

makasih sekali nih informasinya

Qaseh Vee said...

salam ukhuwah ... tahniah menang ...

ALL RIGHT RESERVED BY KHOIRUN ANNISYAK